Πολιτική Επιστροφών

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες κα) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες, επιλογές και οδηγίες και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής καθώς είναι αδύνατον να διατεθούν σε άλλον πελάτη.


Παρά ταύτα εάν το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων) και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε παραλάβει θα πρέπει εντός 5 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας ενημερώσετε για το αίτημα σας για επιστροφή των προϊόντων, είτε τηλεφωνικώς στο 28410 31555 είτε στο E-mail [email protected] ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του.

Tο κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων επιβαρύνεται ο εκάστοτε πελάτης. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται δεκτή, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση τόσο το ίδιο όσο και η συσκευασία του.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω η επιχείρηση μας δύναται να μην την αποδεχτεί.


ΔΕΝ μπορείτε να επιστρέψετε τα παρακάτω προϊόντα:

Προσκλητήρια: Δεδομένου ότι έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής καθώς είναι αδύνατον να διατεθούν σε άλλον πελάτη.

Βαπτιστικά ρούχα: τα βαπτιστικά ρούχα δεν δοκιμάζονται για λόγους υγιεινής γι' αυτό και δεν είναι εφικτή η επιστροφή τους.

Παπούτσια βάπτισης: Δεδομένου ότι δίνουμε πάντα ακριβείς οδηγίες για τον υπολογισμό του νούμερου, τα παπούτσια θεωρούνται ειδικές παραγγελίες και δεν είναι δυνατή η επιστροφή τους.

Χειροποίητες κατασκευές (μπομπονιέρες, προσκλητήρια, μαρτυρικά, κεράσματα): Δεδομένου ότι έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής καθώς είναι αδύνατον να διατεθούν σε άλλον πελάτη.

Εποχιακά είδη

Τηλεφωνο Επικοινωνιας

2841031555 , 6946540903

Email

[email protected]

Διευθυνση

Ελευθερίου Βενιζέλου 38 ,
Νεάπολη Κρήτης
72400